ZSŰRI

Főzsűri

Botond Szabolcs

Botond Szabolcs

Visual Europe Group, vezérigazgató

17 évesen kezdett vállalkozni. Akkor hagyta abba a versenyszerű kajakozást, ami megtanította a befektetett energia és a siker kapcsolatára.
Az első vállalkozását 25 évesen adta el, majd új cégeket alapított informatikai, vendéglátási és tanácsadási területen. Ezeket további eladások és befektetések követték, főleg a startup szegmensben, ahol a mai napig befektetőként és mentorként is jelen van. 2006 óta foglalkozik rendezvénytechnikával. Kezdetben egy LED fal bérbeadással foglalkozó vállalkozást vezetett, majd 2015-ben egy kockázati tőkebefektetővel megalapították a Visual Europe-ot, amely mára a régió egyik legnagyobb rendezvénytechnikai és AV technológia-értékesítő, integrátor cége, amely hazánk mellett további 4 országban tevékenykedik.

"A háttérmunkások, az innovatív megoldások és szolgáltatások elismerése fontos eszköz ahhoz, hogy egyre magasabb szolgáltatási szintet érhessen el a rendezvényszakma. Ezeken a díjakon keresztül a piac meg tudja megmutatni az igényeit, egyúttal visszajelzést, motivációt tud adni a szolgáltatóknak."

Dr. Korentsy Endre

Dr. Korentsy Endre

MÜPA Budapest Kft., produkciós igazgató

Közel egy évtizedes rendezvényügynökségi múlt után érkezett a MÜPA-ba, ahol produkciós igazgatóként a programok szervezéséért, lebonyolításáért felelős csapatokat és a MÜPA stúdióját irányítja 2013 óta. Szívügye a rendezvényszervezés és a következő generációk szakmai támogatása, jelenleg a Werk Akadémia rendezvényszervező képzésének óraadó tanára.

"Bár a rendezvényszervezés a pillanat művészete, nagyon fontos, hogy felismerjük és elismerjük azokat, akik ezt a szakmát magas szakmai színvonalon, kreatívan űzik, ezáltal olyat alkotnak, amelynek köszönhetően egy esemény felejthetetlen és maradandó élménnyé válik."

Erdős Ákos

Erdős Ákos

Hello Agency, ügyvezető igazgató; Larus Étterem és Rendezvényközpont, Éber cukrászda, tulajdonos

Erdős Ákos a 2000-es évek elején az Index.hu internetes portál fejlesztési vezetője, majd hazánk egyik első online utazási oldalának alapítója. 2008-tól a Confhotel Event, majd névváltoztatás után a Hello Agency ügyvezető igazgatója. A korábban elsősorban rendezvényekkel foglalkozó cég az évek során alakult át marketing-kommunikációs ügynökséggé. Emellett a Larus Étterem és Rendezvényközpont, Éber cukrászda tulajdonosa valamint Fahéj kutya társtulajdonosa.

"Először is várom, hogy minél többen elinduljanak, megmérettessék magukat. A díj értékét a sok színvonalas pályázati anyag fogja növelni. Másodsorban szeretném ha 10 év múlva is ez lenne legrangosabb szakmai elismerés."

Ganczer Gábor

Ganczer Gábor

Hungexpo Zrt., vezérigazgató; MaReSz elnök

A Hungexpo Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ és a torinoi vásárközpont, a Lingotto Fiere vezérigazgatója. 2010 óta a Magyarországi Rendezvényszervezők és -szolgáltatók Szövetségének elnöke, 2022 óta pedig a világ vezető kiállításszervezőit és vásárterület-tulajdonosait tömörítő globális szövetség, az UFI elnökségi tagja.

"Mit várok? Kreativitást, innovációt, minőséget és a szakmai kapcsolatok erősödését. Azt, hogy elismerjük a kiemelkedő szakmai teljesítményt, hogy bármilyen régen is vagyunk a szakmában, mindig tudunk egymástól újat tanulni. Hogy megünnepeljük és együtt tudjunk örülni a sikereknek, melyek az egész hazai rendezvényszakmát erősítik."

Lobenwein Norbert

Lobenwein Norbert

kulturális szervező

Lobenwein Norbert kulturális szervező, a Telekom VOLT Fesztivál és a Balaton Sound egyik alapítója, korábban a Sziget Kft. társtulajdonosa, a MOL Nagyon Balaton, a STRAND Fesztivál, a ZamJam, a Balaton Piknik, a Best of Balaton szervezője, az Akvárium Klub és a VOLT Produkció vezetője.

"A MaResSz Flash Award remek lehetőség arra, hogy évente egyszer összegezzük, visszanézzük, hogy mi történik abban a sokszínű szakmában, amely minden szereplő számára eleve a megmutatkozásról szól. Most éppen arra van lehetősége a pályázóknak, hogy magukat mutassák be, minden olyat, amiről azt gondolják, jó példa lehet mások számára is, amire büszkék lehetnek.”

Semsei Rudolf

Semsei Rudolf

Budapest Party Service Kft., ügyvezető igazgató; Magyar Vendéglátók Ipartestülete, alelnök

Semsei Rudolf, a Budapest Party Service Kft. ügyvezető igazgatója, a VakVarjú étteremcsalád és a Dobay cukrászda tulajdonosa, a Magyar Vendéglátók Ipartestületének alelnöke, a MaReSz Rendezvénygasztronómia tagozatának vezetője. 2003-tól a Budapest Party Service vezetője, a több mint 400 főt foglalkoztató cégcsoport saját éttermeinek és rendezvényhelyszíneinek üzemeltetése mellett több patinás intézmény (Pesti Vigadó, Várkert Bazár, Szépművészeti Múzeum) exkluzív catering-partnere.

„A beérkező nevezésekből a versenyt figyelemmel kísérők inspiráló ötleteket meríthetnek következő rendezvényeikhez. A Flash Award egy remek betekintést nyújt arra vonatkozóan is, hogy Magyarországon hol tart ma a rendezvényszakma és a reményeim szerint minél ötletesebb pályamunkák jó mozgatórugói lesznek szakmánk jövőbeli fejlődésének. A különböző kategóriáknak köszönhetően ezen a versenyen szektorunk minden tagja meg tudja mutatni kreativitását. Már alig várom, hogy a pályázók elkápráztassanak fantáziadús megoldásaikkal!”

Szégner Zsuzsa

Szégner Zsuzsa

Magyar Turisztikai Ügynökség Nemzetközi Kapcsolatok Igazgatósága, igazgató

Szégner Zsuzsa több mint 15 éves értékesítési tapasztalattal rendelkezik a turisztikai és vendéglátóipari szektorban. 2018-ban csatlakozott a Visit Hungary-hez, amely a Magyar Turisztikai Ügynökség nemzetközi marketingtevékenységéért felel. Jelenleg nemzetközi kapcsolatok igazgatóként több mint harminc kiemelt célpiacon vezeti a nemzetközi B2B értékesítési programokat.

„Az MTÜ-nél fontos küldetésünk a szakma edukálása, és a tudásmegosztás támogatása. Hiszem, hogy egymástól tanulhatunk a legtöbbet, ezért nagyon fontosak a jógyakorlatok bemutatására lehetőséget adó fórumok, mint ez a verseny. A kezdeményezés keretében ugyanis nem csak az újító és a szakmailag is kiemelkedő teljesítmények kaphatnak méltó elismerést, hanem a teljes szakma inspirációt nyerhet olyan fontos területeken, mint a digitalizáció, a dizájn vagy a kommunikáció. Már nagyon várom, hogy megismerjem a nevezett projekteket, biztos vagyok benne, hogy számos izgalmas ötlettel találkozom majd a zsűrizés során.”

Tornyai Péter

Tornyai Péter

TorTer e-Design Kft., ügyvezető igazgató; MaReSz elnökségi tag

19 éve társtulajdonosa és ügyvezetője a kiállítás kivitelezéssel, belsőépítészettel, egyedi bútorokkal és event design megoldásokkal foglalkozó TorTer Design-nak. Vezetése alatt az édesapja által alapított, kezdetben 2 fős cég egy 120 főt foglalkoztató vállalkozássá fejlődött. 2016-tól a MaReSz elnökségi tagja.

"A FLASH pontosan az a díj, amire a magyarországi rendezvényes szakmának szüksége van. Hiteles, korszerű, szakmai szempontokat mérlegelő megmérettetés. Egy díj, amely végre méltó a hazai szakemberek és szolgáltatók teljesítményéhez."

Varga-Szabó Andrea

Varga-Szabó Andrea

APPLE PS Hostess Ügynökség Kft., ügyvezető igazgató, tulajdonos; MaReSz elnökségi tag

Varga-Szabó Andrea több mint 20 éve a hazai és nemzetközi rendezvényipar aktív tagja. A Live Nation-nél koncert/turnészervezés terén szerzett tapasztalata után az Apple PS Hostess Ügynökséghez igazolt, ahol különös figyelmet szentel a fiatal munkavállalókra és a generációkutatásra. A folyamatosan változó trendeket 2015 óta a MaReSz Elnökségi tagjaként követi, illetve a Kiegészítő Rendezvényszolgáltatók érdekeit tagozatvezetőként is képviseli.

"Nagyon örülök, hogy a rendezvényszakmában van végre egy olyan verseny, ahol a szakma összes résztvevője meg tudja mutatni a tudását, képességét, teljesítményét – nem csak az ügynökségek, hanem a technikai-, stand design, catering cégek, és a kiegészítő rendezvényszolgáltatók is. Kíváncsian várom a pályázatokat!"

ONLINE ZSŰRI

Bacsi Krisztina: Magyar Turizmus Akadémia szakmai vezető, coach és személyiségdiagnosztikai tanácsadó; volt MaReSz főtitkár

Bende Bori: Magyarországi Kommunikációs Ügynökségek Szövetsége (MAKSZ), főtitkár

Benesch Ferenc

Benis Dániel: Sziget Kulturális Menedzser Iroda Zrt., műszaki vezető

Benyhe Ildikó: CongressLine Kft., ügyvezető igazgató; MaReSz alelnök

Botond Szabolcs: Visual Europe Group, vezérigazgató

Czirok Keve: Special Effects International Zrt., kiállítási üzletág igazgató

Duca Andrea: HD Group Kommunikációs Ügynökség és Microcosmos DMC, ügyvezető partner

Erdős Ákos: Hello Agency, ügyvezető igazgató

Fábián Attila: Smarteq AVS Kft., ügyvezető igazgató; MaReSz elnökségi tag

Ferenczy Anikó: Mogotel Hotel Group, európai franchise-hotelek operatív irányításáért felelős vezető

Dr. Ficzere Ferenc: Bosch Medical Center, igazgató

Gál Pál Zoltán: Turisztikai és Vendéglátó Munkaadók Országos Szövetsége, elnök; Jet Travel Kft., tulajdonos ügyvezető; Turizmus Kft., ügyvezető

Ganczer Gábor: Hungexpo Zrt., vezérigazgató; MaReSz elnök

Gloviczki Ákos: Hungexpo Zrt., rendezvényigazgató

Dr. Gyorgyevics Benedek: Városliget Zrt., vezérigazgató

Dr. Harsányi Dávid: Budapesti Gazdasági Egyetem, egyetemi docens, marketingkommunikáció szakirányvezető

Hegyi Attila: Albatros Party Service Kft., szakmai vezető; MaReSz elnökségi tag

Hossó Nikoletta: Európai Protokoll- és Rendezvényszervező Központ, tulajdonos ügyvezető

Hoyos Antal: RED4 All Kft., ügyvezető igazgató

Prof. Dr. Kamondi Anita: Magyar Klinikai Neurofiziológiai Társaság, elnök

Kenderesy Nadin: Eventrend Group, központi ügyfélkapcsolati igazgató

Kis Péter: Comp-Let Party Service Kft., ügyvezető igazgató

Klacsán Csaba: WWF Magyarország Alapítvány, adományszervezési, marketing és kommunikációs vezető

Dr. Korentsy Endre: MÜPA Budapest Kft., produkciós igazgató

Kovács László: Magyar Vendéglátók Ipartestülete, elnök; La Fiesta Kft., ügyvezető igazgató, tulajdonos

Körömi Anna: Event and More Produkciós Iroda, ügyvezető

Köves Tamás: Budapesti Metropolitan Egyetem, címzetes főiskolai docens

Lázár Judit: Magyar Beutaztatók Szövetsége, elnök; East-Europe Express Travel Service Kft., ügyvezető

Liptay Gabriella: KPMG Magyarország, marketing és kommunikációs igazgató

Lobenwein Norbert: kulturális szervező

Mantuano Mónika: United Network of International Corporate Event Organizers Magyarország, elnök; HP Inc., marketing menedzser

Nagy Bálint: IBS / The University of Buckingham, marketing tanszékvezető

Dr. Papp-Váry Árpád: Budapesti Gazdasági Egyetem, marketing mesterszak vezető

Parti János: Marriott International, Budapest, Multi-property Director of Sales & Distribution

Radácsi Pál: Magyarországi Kommunikációs Ügynökségek Szövetsége (MAKSZ), non-media elnökségi tag; Bo Live, ügyvezető igazgató

Rókusfalvy Gábor: Roxer Kommunikációs Kft., ügyvezető igazgató; MaReSz alelnök

Sári Erna: AKCongress, igazgató

Semsei Rudolf:  Budapest Party Service Kft., ügyvezető igazgató; Magyar Vendéglátók Ipartestülete, alelnök

Dr. Simon András: turisztikai szakértő

Dr. Szalók Csilla PhD.: Budapesti Gazdasági Egyetem, turizmus-vendéglátás intézetvezető

Szégner Zsuzsa: Magyar Turisztikai Ügynökség Nemzetközi Kapcsolatok Igazgatósága, igazgató

Székely Andrea: Weco-Travel Kft., konferencia- és rendezvényszervezői üzletágvezető

Szerdi Zsuzsanna: Hotel Lycium**** Debrecen, szállodaigazgató

Szőke Gábor Miklós: szobrászművész, Studio Gabor M. Szoke alapító-tulajdonos

Tenke István: Kavi-Art Kft., ügyvezető igazgató

Tordai Bálint: Kraftwerk Middle East, ügyvezető igazgató

Tornyai Péter: TorTer e-Design Kft., ügyvezető igazgató; MaReSz elnökségi tag

Tóth Tamás: Special Event Budapest Kft., ügyvezető igazgató

Varga Attila: Diamond Congress Kft., ügyvezető igazgató

Varga-Szabó Andrea: APPLE PS Hostess Ügynökség Kft., ügyvezető igazgató, tulajdonos; MaReSz elnökségi tag

Wolf András: New York Kávéház és Salon Étterem, séf