ZSŰRI

Főzsűri

Botond Szabolcs

Botond Szabolcs

Visual Europe Group, vezérigazgató

"Az innovatív megoldások és a folyamatos fejlődés nélkülözhetetlen ahhoz, hogy egyre magasabb szolgáltatási szintet érhessen el a rendezvényszakma. A versenyek és elismerések nem csak mércét állítanak, hanem motivációt is jelentenek."

Erdei Bálint

Erdei Bálint

Magyar Turisztikai Ügynökség, vezérigazgató-helyettes

1996-ban, idegenvezetőként kezdte pályafutását. 1998 és 2003 között a Cityrama Utazási Iroda munkatársa; 2003 és 2006 között beutaztató, minibuszos idegenvezető; 2006-tól a Cityrama egyik tulajdonos-ügyvezetője.
2014–2018 között a Magyar Utazási Irodák Szövetségének elnöke, majd általános alelnöke 2023-ig. A Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány kuratóriumának tagja.
2023 novemberétől a Magyar Turisztikai Ügynökség turizmus stratégiai megvalósításért felelős vezérigazgató-helyettese.

Erdős Ákos

Erdős Ákos

Hello Agency, ügyvezető igazgató; Larus Étterem és Rendezvényközpont, Éber cukrászda, tulajdonos

"Először is várom, hogy minél többen elinduljanak, megmérettessék magukat. A díj értékét a sok színvonalas pályázati anyag fogja növelni. Másodsorban szeretném ha 10 év múlva is ez lenne legrangosabb szakmai elismerés."

Ganczer Gábor

Ganczer Gábor

Hungexpo Zrt., vezérigazgató; MaReSz elnök

"Mit várok? Kreativitást, innovációt, minőséget és a szakmai kapcsolatok erősödését. Azt, hogy elismerjük a kiemelkedő szakmai teljesítményt, hogy bármilyen régen is vagyunk a szakmában, mindig tudunk egymástól újat tanulni. Hogy megünnepeljük és együtt tudjunk örülni a sikereknek, melyek az egész hazai rendezvényszakmát erősítik."

Kenderesy Nadin

Kenderesy Nadin

Eventrend Group, központi ügyfélkapcsolati igazgató

„Ez a díj sok szempontból hiánypótló: egyfelől lehetőséget ad a szektor szereplőinek, hogy megmutassák legkiválóbb projektjeiket, ami inspirációs és edukációs szempontból egyaránt hasznos az egész ágazatnak, másfelől egy átfogó képet ad arról, hogy mit is tud ma a hazai rendezvényszakma. Remélem, hogy az idén még a tavalyinál is több, lélegzetelállító pályaművel találkozhatunk. Izgatottan várom!”

Dr. Korentsy Endre

Dr. Korentsy Endre

MÜPA Budapest Kft., produkciós igazgató

"Bár a rendezvényszervezés a pillanat művészete, nagyon fontos, hogy felismerjük és elismerjük azokat, akik ezt a szakmát magas szakmai színvonalon, kreatívan űzik, ezáltal olyat alkotnak, amelynek köszönhetően egy esemény felejthetetlen és maradandó élménnyé válik."

Lobenwein Norbert

Lobenwein Norbert

kulturális szervező

"A MaResSz Flash Award remek lehetőség arra, hogy évente egyszer összegezzük, visszanézzük, hogy mi történik abban a sokszínű szakmában, amely minden szereplő számára eleve a megmutatkozásról szól. Most éppen arra van lehetősége a pályázóknak, hogy magukat mutassák be, minden olyat, amiről azt gondolják, jó példa lehet mások számára is, amire büszkék lehetnek.”

Tornyai Péter

Tornyai Péter

TorTer e-Design Kft., ügyvezető igazgató; MaReSz elnökségi tag

"A FLASH pontosan az a díj, amire a magyarországi rendezvényes szakmának szüksége van. Hiteles, korszerű, szakmai szempontokat mérlegelő megmérettetés. Egy díj, amely végre méltó a hazai szakemberek és szolgáltatók teljesítményéhez."

Varga-Szabó Andrea

Varga-Szabó Andrea

APPLE PS Hostess Ügynökség Kft., ügyvezető igazgató, tulajdonos; MaReSz elnökségi tag

"Nagyon örülök, hogy a rendezvényszakmában van végre egy olyan verseny, ahol a szakma összes résztvevője meg tudja mutatni a tudását, képességét, teljesítményét – nem csak az ügynökségek, hanem a technikai-, stand design, catering cégek, és a kiegészítő rendezvényszolgáltatók is. Kíváncsian várom a pályázatokat!"

Online zsűri

Bacsi Krisztina

Bacsi Krisztina

Magyar Turizmus Akadémia

szakmai vezető

Pályáját a szállodaiparban kezdte, közel 25 éven át értékesítéssel foglalkozott, ezen belül kiemelten a MICE szektorral. Több éven át felsővezetőként az értékesítési területet irányította a Danubius Hotelsnél.

Tovább

Későbbiekben a MaReSz főtitkáraként teljes rálátása volt a szakmára, több rendezvény és oktatás bevezetése indult el akkoriban a Szövetség életében. A rendezvényiparág különösen közel áll a szívéhez, ez megjelenik jelenlegi munkájában is: képzési szakterülete a rendezvények értékesítése, az ügyféligények feltérképezése, az ügyfelekre szabott profi prezentációk tartalmi és design elemeinek oktatása. Emellett kiemelten fontosnak tartja a vezetők fejlesztését, a vezetői önismeret és hatékonyságfejlesztési képzéseik és egyéni coaching ülések által. Vissza

Benesch Ferenc

Benesch Ferenc

Szabadúszó Kreatív Igazgató, Greenroom

Chief Communication Consultant

Tanulmányait Magyarországon, Spanyolországban és Angliában folytatta. Több mint 25 éve van a reklámszakmában, ahol grafikusként, art director-ként és reklámfilm rendezőként is tevékenykedett. Nyolc éven keresztül volt a Ogilvy Hungary vezető kreatív igazgatója.

Tovább

Számos hazai és nemzetközi díj birtokosa (D&AD, New York Festival, Art Directors Club, Golden Drum, EPICA). Jelenleg szabadúszó kreatív igazgatóként és kommunikációs tanácsadóként dolgozik, illetve a Greenroom, Chief Communication Consultant pozícióját tölti be. Vissza

Benis Dániel

Benis Dániel

Sziget Kulturális Menedzser Iroda Zrt.

műszaki vezető

2007 óta a Sziget csoport műszaki vezetője. Ő felel a cég portfóliójába tartozó rendezvények – jelenleg a Gourmet Fesztivál, Gyerek sziget, Balaton Sound és Sziget Fesztivál – teljes körű műszaki, produkciós-technikai, infrastrukturális és biztonságtechnikai kivitelezéséért.

Tovább

Az elmúlt több mint 15 évben, munkája során szívügyévé vált a fesztivállátogatók biztonságos szórakozása, valamint számos innovatív, és Magyarországon még nem használt műszaki megoldás megvalósítása, melyekkel évről-évre jobbá tudja tenni a vendégélményt és az Európai fesztiválkultúrát. Vissza

Benyhe Ildikó

Benyhe Ildikó

CongressLine Kft.

ügyvezető igazgató

Szakmai pályáját a konferenciák és rendezvények világa határozza meg. A közel 40 év alatt mintegy 1000 esemény szervezésében vett részt. Többszáz nemzetközi tudományos konferencia és kongresszus házigazdájaként, kiállítások, vállalati rendezvények megvalósítójaként ismerik.

Tovább

Korábban a Blaguss Kongresszusi Irodáját vezette, 2008 óta a Congressline Rendezvényszervező Kft. egyik alapító tulajdonosa és ügyvezetője.
A minőségi vendégvárás és vendégfogadás a védjegyük, erre ösztönzik kollégáikat és az utánpótlást is, hallgatókat, fiatal idegenforgalmi szakembereket. A turizmus és a rendezvényvilág szakmai érdekképviseleti szervezeteiben végzett több évtizedes aktív munkával, és állandó lobbitevékenységgel (jelenleg a MARESZ alelnökeként) segíti a rendezvényszakma jelentőségének széleskörű elismertetését. Vissza

Botond Szabolcs

Botond Szabolcs

Visual Europe Group

vezérigazgató

A Visual Europe Group, Magyarország és a régió egyik legnagyobb rendezvénytechnikai cégcsoportja, piacvezető vizuáltechnikai szolgáltató és AV technikai integrátor cég.
Botond Szabolcs innovatív és kreatív látásmóddal vezeti a vállalatot.

Tovább

Folyamatosan keresi a legújabb professzionális megoldásokat, amelyekkel lenyűgöző vizuális élményeket teremt. Vissza

Calin Dániel

Calin Dániel

ACG Advertising

Business Director

Több mint 25 éves kommunikációs iparági tapasztalat van a háta mögött, amelyből 18 éven keresztül nemzetközi környezetben, főleg regionális és globális leadership szerepben dolgozott.

Tovább

Szakértői és csapatvezető munkakörében nagyvállalati koordinációért és márkaépítésért felel, hazai és nemzetközi aktivációs marketing, valamint shopper marketing tanácsadói szerepe van. Büszke arra, hogy az ACG-ben számos ügyfelük márkáját tudták sikerre vinni egyedi és díjazott megoldásokkal. Vissza

Csapody Balázs

Csapody Balázs

Kistücsök Étterem Food & Room****

gasztronómiai szakember, étterem tulajdonos

A balatonszemesi Kistücsök Étterem-FOOD & ROOM**** tulajdonosa, a magyar gasztronómia és turizmus egyik legismertebb arca, akinek több évtizede tartó teljes munkássága a Balaton jövőjét tartja szem előtt.

Tovább

1992-ben nyitotta meg a Kistücsök Éttermet, ami azóta nem csak regionális, hanem országos szinten is az egyik legismertebb étterem. 2021-ben az étterem szálláshellyel és degusztációs menünek is helyet adó Séfszobával bővült. Csapody Balázs kezdettől fogva kizárólag a négyévszakos Balatonban gondolkodik, célja a régió legjobb alapanyagainak és borainak felkutatása és bemutatása. Sok nemzetközi projektben vesz részt, a Dubaji Világkiállítás vendéglátás koncepciójának kidolgozója; az Oszaka Expo 2025 vendéglátásáért is dolgozik jelenleg. A Pannon Gasztronómia Akadémia elnöke, a magyar Bocuse d’Or Akadémia alelnöke. 2011- ben Köztársasági Elnöki Díszoklevél kitüntetést, 2014-ben az Év Vendéglőse díjat kapott, 2017-ben elnyerte a Gundel Károly díjat, a Balaton Ünnepe fesztiválon 2021-ben életműdíjat kapott. A Kistücsök Étterem 2022-ben és 2023-ban Michelin Guide BIB Gourmand minősítést kapott. Vissza

Csizmadia Diána

Csizmadia Diána

Magyarországi Kommunikációs Ügynökségek Szövetsége

főtitkár

2001 és 2023 januárja között a IPG Mediabrands különböző ügynökségeinél szerzett mély médiaügynökségi tapasztalatot; az utolsó években az Initiative, majd a UM operatív vezetőjeként felelt az ügyfélkapcsolati és szakmai területért, szervezet- és szolgáltatásfejlesztésért, tendermenedzsmentért.

Tovább

Közel egy év pihenő után, tudatos döntésként az üzleti frontvonalból ellépve vállalta el a Magyarországi Kommunikációs Ügynökségek Szövetségének főtitkári feladatait, 2024. január elsejétől. Vissza

Czirok Keve

Czirok Keve

Special Effects Zrt.

Director of Exhibitions & Design

Közel 20 éves tapasztalattal rendelkezik a hazai és nemzetközi rendezvénypiacon. A Special Effects Zrt. kiállítási üzletágának és design részlegének vezetője évtizedek múltán is szenvedélyesen szereti sokszínű hivatását, és vallja, hogy a jó munkához alázat, fegyelem és nagyfokú elkötelezettség szükséges.

Duca Andrea

Duca Andrea

HD Group, Microcosmos DMC, BGE

ügyvezető partner, vendégoktató

Eredeti végzettsége közgazdász-szociológus, több mint két évtizede rendezvényszervezéssel foglalkozik. A HD Group kommunikációs ügynökség BTL területen az ország egyik legnagyobb ügynöksége, szerződött partnere olyan nagyvállalatoknak, mint a Magyar Telekom, Mastercard és MOL.

Tovább

A Microcosmos DMC nemzetközi vállalatok magyarországi rendezvényeit szervezi. A két cég szinergiáit kihasználva, a tisztán turisztikai események helyett kreatív, kulturális programokban gazdag eseményeket szerveznek. Az SOS Gyermekfalvak Alapítvány kuratóriumi tagja. Vissza

Erdei Bálint

Erdei Bálint

Magyar Turisztikai Ügynökség

vezérigazgató-helyettes

1996-ban, idegenvezetőként kezdte pályafutását. 1998 és 2003 között a Cityrama Utazási Iroda munkatársa; 2003 és 2006 között beutaztató, minibuszos idegenvezető; 2006-tól a Cityrama egyik tulajdonos-ügyvezetője.

Tovább

2014–2018 között a Magyar Utazási Irodák Szövetségének elnöke, majd általános alelnöke 2023-ig. A Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány kuratóriumának tagja.
2023 novemberétől a Magyar Turisztikai Ügynökség turizmus stratégiai megvalósításért felelős vezérigazgató-helyettese. Vissza

Erdős Ákos

Erdős Ákos

Hello Agency, Larus Étterem és Rendezvényközpont, Éber cukrászda

ügyvezető igazgató, tulajdonos

Erdős Ákos a 2000-es évek elején az Index.hu internetes portál fejlesztési vezetője, majd hazánk egyik első online utazási oldalának alapítója. 2008-tól a Confhotel Event, majd névváltoztatás után a Hello Agency ügyvezető igazgatója.

Tovább

A korábban elsősorban rendezvényekkel foglalkozó cég az évek során alakult át marketing-kommunikációs ügynökséggé. Emellett a Larus Étterem és Rendezvényközpont, Éber cukrászda tulajdonosa valamint Fahéj kutya társtulajdonosa. Vissza

Faix Csaba

Faix Csaba

Budapest Brand Nonprofit Zrt.

vezérigazgató, kommunikációs szakember

2005 és 2012 között a TV2 politikai újságírójaként dolgozott, majd hat éven keresztül a Prezi nemzetközi kommunikációját vezette. Saját cégével, a Prompt Media Hungary-vel magyar és nemzetközi ügyfelek számára végeztek kommunikációs tanácsadást és brandépítést.

Tovább

2020. március 1-jétől tölti be a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ (BFTK) és a Budapesti Városarculati cég (BVA) összevonásával létrejött Budapest Brand Nonprofit Zrt. vezérigazgatói posztját. Vissza

Fazekas Máté

Fazekas Máté

British Telecommunications Régiós Szolgáltató Központ

kommunikációs-, vállalati kapcsolatok és munkáltatói márkáért felelős vezető

Tanulmányai során is fontos szerepet kapott a kommunikáció, PR-kommunikációs szakemberként szerzett diplomát. Szakmai karrierjét egy nemzetközi szolgáltatóközpontban kezdte kommunikációs szakemberként...

Tovább

majd a közép-kelet-európai szolgáltató központok kommunikációs vezetői feladatait látta el hat éven keresztül. 2015 áprilisában csatlakozott a kormányzati szektorhoz, ahol a kommunikációs és protokoll főosztályvezetői posztot töltötte be másfél éven keresztül. 2016 szeptemberében kezdte meg jelenlegi munkáját a BT-nél, ahol a munkáltatói márka ismertségének növelésén, valamint pozicionálásán dolgozik, így a feladatai közé tartozik a külső- és belső kommunikáció, HR marketing és a vállalati kapcsolatok kezelése is. Az elmúlt években számos szakmai elismerésben részesültek: 2018-ban az év employer branding stratégiája után, 2020-ban az év employer branding kampánya, valamint a pályázat fődíját is átvehették az MPRSZ Employer Branding programjában. A legnagyobb sikerüket idén érték el, amikor a BT-t Magyarország második legvonzóbb márkájának választották meg a Randstad Employer Branding felmérésében, megelőzve a legtöbb lakossági üzletággal és magas márkaismertséggel rendelkező márkát is. BT-s karrierje mellett az Amerikai Ipari és Kereskedelmi Kamara üzleti szolgáltató központokat tömörítő együttműködésének egyik alapítója és vezetője. A 30 tagvállalattal azon dolgoznak, hogy a szektor ismertebb és elismertebb legyen a jövő munkavállalói számára. Vissza

Fábián Attila

Fábián Attila

Smarteq AVS Kft.

ügyvezető igazgató

A Smarteq AVS Kft. résztulajdonosa és ügyvezetője 2014 óta. Vezetőként a rendezvénytechnikai szolgáltatások mellett fontos számára, hogy technikai oldalról támogassa ügyfelei munkáját, biztosítva azokat a kreatív megoldásokat, amelyek az esemény színvonalát vizuálisan emelik.

Tovább

A 2003-ban alapított Fable Kft. tulajdonosaként a rendezvénytechnikai szolgáltatásokat produkciós gyártásokkal támogatja. Maximalizmusával, újító szemléletével garantált, hogy minden esemény kiemelt figyelmet kap. A MaReSz elnökségi tagja, a rendezvénytechnika tagozat vezetője.

„Fontosnak tartom, hogy ne csak technikai szolgáltatást biztosítsunk, hanem támogassuk is ügyfeleink munkáját mind az előkészítés, mind a megvalósítás során kreatív megoldásokkal, technikai javaslatainkkal, maximalizmusunkkal, újító szemléletmódunkkal. Elsősorban azokat a pályázatokat keresem, ahol ezek a megoldások összhangban vannak a rendezvény céljával, lebonyolításával. Hiszek abban, hogy ez a verseny támogatja a szakma fejlődését, mely mind a szolgáltatóknak, mind a megrendelőknek előnyére válhat.” Vissza

Dr. Ficzere Ferenc

Dr. Ficzere Ferenc

Bosch Medical Center

igazgató, oktató háziorvos

Orvos, közgazdász, jogász és politológus végzettséggel rendelkezik. 25 éven keresztül dolgozott a kommunikációs szakma különböző területein. Pályáját 1995-ben rendezvényszervezőként kezdte, már ekkor számos országos és nemzetközi rendezvény volt köthető a nevéhez.

Tovább

2000-től ügyfél oldalra került, előbb a Volvo Autó Hungáriához, majd 2002 óta a Bosch csoportnál vezetőként tevékenykedett, ebből 13 éven keresztül a cégcsoport kommunikációs igazgatója volt. Irányítása alatt a vállalati kommunikáció is végigkísérte azt a növekedést, ahogy a Bosch Magyarország legnagyobb ipari munkaadójává vált. Munka mellett 10 évig dolgozott önkéntes mentő-gépkocsivezetőként és mentőápolóként, majd elvégezte az orvosi egyetemet. 2020-tól, az orvosi hivatást választva, a Bosch Medical Center igazgatójaként folytatja a vállalaton belül karrierjét, ahol egy új egészségügyi modell innovációjának bevezetésén dolgozik. Ennek kiemelt célja a dolgozói lojalitás-program részeként a munkáltatói felelős gondoskodás, az egészségkultúra fejlesztése. 2023 óta saját háziorvosi praxisban is dolgozik, illetve a Semmelweis Egyetem oktató családorvosa is. Vissza

Gál Pál Zoltán

Gál Pál Zoltán

Jet Travel Kft. és Turizmus Kft., Turisztikai és Vendéglátó Munkaadók Országos Szövetsége (VIMOSZ)

ügyvezető, elnök

A turizmus és a vendéglátás terén több évtizedes tapasztalattal rendelkező közgazdász 1994-ben csatlakozott az idegenforgalmi pályához amikor az IBUSZ-hoz igazolt, majd 2003-tól a cég vezérigazgatója lett.

Tovább

A turizmusban fennálló érdekeltsége mellett a vendéglátás és közétkeztetés is kiemelt szerepet töltött be a szakember életében; 2006-ban került a Prizma csoporthoz tartozó PQS cégcsoport élére, ahol 2018 augusztusáig volt vezérigazgató. Azóta az egyik piacvezető utazásszervező céget a Jet Travel Kft.-t irányítja ügyvezető tulajdonosként. A turizmus-vendéglátásban is a pénzügyi, gazdasági területek érdeklik a legjobban. 2013-tól a Turisztikai és Vendéglátó Munkaadók Országos Szövetségének az elnöke. 2017 óta a Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány kuratóriumi tagja. 2019 eleje óta pedig a hazai turizmus meghatározó médiaplatformjának a Turizmus Kft.-nek az ügyvezetője. Vissza

Ganczer Gábor

Ganczer Gábor

Hungexpo Zrt., MaReSz

vezérigazgató, elnök

A Hungexpo Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ és a torinoi vásárközpont, a Lingotto Fiere vezérigazgatója.

Tovább

2010 óta a Magyarországi Rendezvényszervezők és -szolgáltatók Szövetségének elnöke, 2022 óta pedig a világ vezető kiállításszervezőit és vásárterület-tulajdonosait tömörítő globális szövetség, az UFI elnökségi tagja. Vissza

Gloviczki Ákos

Gloviczki Ákos

HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ

rendezvényigazgató

Szakácsként kezdte a pályáját – többek között a patinás Gellért Szállóban gyakornokoskodott. A Vendéglátóipari Főiskola elvégzése után a Gundel étterem értékesítési és bankett részlegén, valamint több budapesti szállodában szerzett tapasztalatot; majd részt vett a Gerbeaud Ház rendezvény részlegének kialakításában és négy évig vezette a ház bankett értékesítését.

Tovább

2012-ben visszatért a Gundel csapatába, ahol 5 évig értékesítési és bankett igazgatóként dolgozott. Az elmúlt több mint 20 évben több száz elegáns, nagy létszámú konferencia, fogadás és gálavacsora vendéglátásának, valamint kiállítások, kongresszusok teljes körű szervezését és lebonyolítását irányította az ország legkülönbözőbb rendezvényhelyszínein, így tapasztalatot szerzett mind a hazai, mind a nagyobb, nemzetközi rendezvények területén.
A Hungexpo-hoz 2018-ban érkezett, ahol az első években a rendezvényekhez kapcsolódó catering, rendezvénytechnikai, informatikai és rendezvénybútor szolgáltatások területén építette fel csapatát, s felelt a szolgáltatások fejlesztéséért. 2022 tavasza óta a megújult Hungexpo Budapest Kiállítási és Kongresszusi Központ rendezvényigazgatója, s irányítja a Hungexpo valamennyi saját szervezésű kiállításának és vendégrendezvényének teljes körű szervezését végző csapatot, valamint felel a szolgáltatások minőségéért és értékesítéséért. Vissza

Dr. Gyorgyevics Benedek

Dr. Gyorgyevics Benedek

Városliget Zrt.

vezérigazgató

2015 óta a Liget Budapest Projekt megvalósításáért felelős Városliget Zrt. vezérigazgatója, jogász, ingatlan- és kultúrafejlesztő. Korábban a Körics Euroconsulting társalapítójaként projekt- és településfejlesztéssel foglalkozott 2005-ig, a következő 10 évben a DunaCity Budapest városrehabilitációs projektet vezette.

Tovább

A Városliget történelmi megújításán kívül az elmúlt években ő felelt a projekt keretében megvalósult családi és B2B rendezvényekért is.

„A Liget Budapest Projekt megvalósítása során számos olyan helyszínt hoztunk létre, amelyek kialakításánál a szemünk előtt lebegett, hogy megfelelő feltételeket teremtsünk a kisebb és nagyobb üzleti rendezvények számára. Izgatottan várom, hogy lesz-e a pályázatok nyertesei között olyan, amit akár a Magyar Zene házában, akár a Néprajzi Múzeumban, vagy a Millennium Házában rendeztek meg.” Vissza

Dr. Harsányi Dávid

Dr. Harsányi Dávid

Budapesti Gazdasági Egyetem, Külkereskedelmi Kar

egyetemi docens, a Marketingkommunikáció specializáció vezetője

Több mint 25 éve a Budapesti Gazdasági Egyetem Külkereskedelmi Karának oktatója, a Marketingkommunikáció specializáció vezetője. Kutatási területei között megtalálható a kreativitás és rendezvényszervezés, PhD értekezése is az eseménymarketing témaköréhez kapcsolódik. Emellett tanácsadóként dolgozik kkv-knál, részben rendezvényekhez kapcsolódóan.

Hegyi Attila

Hegyi Attila

Albatros Party Service, Rampart Gasztronómia Kft.

igazgató

Az Albatros Party Service Kft. alapítója, szakmai vezetője 2005 óta. A magyar cateringpiac meghatározó alakja; 2019. és 2023. között a Rampart Gasztronómia Kft. szakmai vezetője, tulajdonostársa.

Tovább

Az elmúlt 20 évben olyan neves helyszínek catering-partnere, mint a Hungaroring vagy a HUNGEXPO. Mára több más üzletágban érdekelt, köztük irodaházak éttermeinek és kávézóinak üzemeltetésében.
A minőségi gasztronómia, a maximalizmus és a rendezvénycatering elkötelezettje. 2014 óta a MaReSz elnökségi tagjaként segíti a szövetség munkáját.
A rendezvényszervező szakma értékeinek ápolása és fejlődése érdekében, különösen a rendezvénygasztronómia területén kifejtett több évtizedes értékteremtő tevékenységéért, 2023-ban MaReSz Flashback Életmű díjban részesült.
A főzés már gyerekkori szerelme volt, pályáját szakácsként kezdte, majd több neves étterem chefje és szakmai vezetője lett. 2005-ben alapította meg az Albatros Party Service catering céget, ahol innovatív gondolkodásának és az ételek kiemelkedő minőségének köszönhetően ért el olyan sikereket, amelyekről még ő sem álmodott a kezdetekkor. A rendezvénycatering szolgáltatások egyik úttörőjeként ő honosította meg hazánkban például a spandex huzatos megoldásokat. Cége, az Albatros Party Service, 2009-ben megkapta a Magyar Gasztronómiai Szövetség védnöki tábláját, 2014-ben pedig elnyerte a MaReSz Év Rendezvényszolgáltatója díját. Az Albatros – Expo Catering csapata 2019-ben sikeresen képviselte Magyarországot az International Catering Cup-on a lyoni Sirha-n szervezett nemzetközi döntőben. Vissza

Horváth Ágnes

Horváth Ágnes

Kreatív magazin

főszerkesztő

Turisztikai újságíróként kezdte pályáját, hosszú évekig dolgozott a Turizmus.com-nál, felelős szerkesztőként jegyezte a Business Traveller Hungary-t, majd a Vendéglátás magazin főszerkesztője volt. Az elmúlt években PR és kommunikációs területen szerzett tapasztalatokat, ügynökségeknél és szabadúszóként.

Dr. Hossó Nikoletta Ph.D

Dr. Hossó Nikoletta Ph.D

Európai Protokoll és Rendezvényszervező Központ

tulajdonos ügyvezető

Doktori fokozat diplomácia és protokoll témában, PTE ETK EDI,
c. egyetemi docens KJE
elnök, Nemzetközi Protokoll Szakemberek Szervezete

Tovább

tulajdonos ügyvezető, Európai Protokoll Központ
protokoll és kommunikáció oktató, KKM Magyar Diplomáciai Akadémia
alapító tag, World Protocol Organisation (OMP)
alapító főszervező, World Protocol Matters Conference 2022, 2023, 2024
alapító tulajdonos, World Protocol Magazine
alapító szervező, Protokoll és diplomácia szakmai utazó kiállítás
protokollfőnök, 4iG Csoport
sportprotokoll és nemzetközi protokoll egyetemi szakok alapítója és 10 éve oktatásszervezője, KJE
6 szakkönyv és számos cikk, tanulmány szerzője, rendszeres előadó és szakmai tréner hazai és nemzetközi szinten. Vissza

Hoyos Antal

Hoyos Antal

RED4 ALL Kft.

CEO

A RED4 ALL Kft. tulajdonosa és ügyvezetője. Több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik a hazai és nemzetközi rendezvénypiacon.

Tovább

Véleménye szerint a folyamatos megújulás, és az aktuális trendek követése a legfontosabb az üzleti életben.
Célja egyszerű, csak a legjobbat adni az ügyfeleknek. Vissza

Prof. Dr. Kamondi Anita

Prof. Dr. Kamondi Anita

Országos Mentális, Ideggyógyászati és Idegsebészeti Intézet

neurológiai szakmai igazgató, neurológus, az MTA doktora, egyetemi tanár

Szakterülete a klinikai idegtudományok, melyhez kapcsolódóan több mint 200 publikációja jelent meg. Fiatal kutatóként több évet töltött Kanadában és az Egyesült Államokban.

Tovább

Oktatási kvalitásait méltatandó, 6 alkalommal nyerte el a Semmelweis Egyetem „Merit díjas oktatója” kitüntetést. Számos hazai és nemzetközi tudományos társaság és testület vezetőségi tagja.
Az utóbbi egy évtizedben kutatási területe a kognitív hanyatlással járó (demencia) neurodegeneratív betegségek korai neurofiziológiai biomarkereinek vizsgálata, valamit a betegség korai felismerését segítő mozgás alapú tesztek kidolgozása. Vissza

Kenderesy Nadin

Kenderesy Nadin

Eventrend Group

központi ügyfélkapcsolati igazgató

A turisztikai marketing szakember közel 25 éve aktív szereplője a hazai turizmusnak. Az Eventrend központi ügyfélkapcsolati igazgatójaként az üzleti partnerek magas színvonalon történő kiszolgálásával, ügyfélélmény fejlesztéssel, cégcsoportos együttműködések kialakításával, valamint kommunikációs kampányok és rendezvények menedzselésével foglalkozik.

Tovább

Szakmai pályafutása elején a nemzeti turisztikai marketingszervezet PR és kommunikációs igazgatójaként közreműködött a turizmusstratégia kidolgozásában, hazai- és nemzetközi PR és marketing kampányok, rendezvények szervezésében. A Turizmus Kft. PR és rendezvényigazgatójaként meghatározó szerepe volt olyan szakmai események életre hívásában, mint a MICE Business Day vagy a Business Excellence Díjátadó. Csapatával megálmodója és megalkotója volt Magyarország egyetlen online, turisztikai talkshowjának, a Turizmus Cafénak, továbbá társzerkesztője a TrendFM turizmus.com című műsorának. Több mint 10 éven át vett részt a Turizmus Évadnyitó Gála szervezésében. A PR in Hungary turisztikai kommunikációs ügynökség szakmai vezetőjeként csapatával közel 50 hazai és nemzetközi turisztikai szolgáltató és desztináció részére végeztek teljes körű PR tevékenységet.
A szlovén Kongres magazin nemzetközi szavazásán a Top Meeting Innovator kategória nyertese volt. Mentorként szerepet vállal a protégé., valamint a Menedzserszövetség mentorprogramjaiban, előadóként rendszeresen közreműködik a Werk Akadémia rendezvényszervező képzésében. Vissza

Kis Péter

Kis Péter

Comp-Let Party Service Kft.

tulajdonos ügyvezető igazgató

30 éve foglalkozik rendezvényszervezéssel és azon belül is leginkább a rendezvények catering szolgáltatásaival.

Tovább

Magánemberként 3 gyermekes családapa, kiegyensúlyozott és boldog családban él párjával, Ágnessel és gyermekeikkel (Alexandra (24), Ádám(22), Janka(18)). Az általa vezetett cég Comp-let ’94 Bt-ként indult, 2009 óta Kft. Fennállásuk alatt szinte minden évben (kivétel 2009 és 2020) folyamatosan növekedtek, bővültek. Mára egy több milliárdos bevételt generáló vállalkozássá nőttek, amely mintegy 100 fix alkalmazottal képes évente 700-800 rendezvény lebonyolítására. Vissza

Klacsán Csaba

Klacsán Csaba

WWF Magyarország

adományszervezési, marketing és kommunikációs vezető

Kommunikációs szakember & fenntarthatósági menedzser. Több mint két évtizedes kommunikációs iparági tapasztalattal rendelkezik.

Tovább

Pályáját reklámügynökségi oldalon kezdte – dolgozott többek között a WWF, a LEGO, a NIVEA, a Posta Biztosító, valamint a Merci & Toffifee márkák kampányain is –, emellett tíz éven át filmes szaklapokban is rendszeresen publikált. Ügyfél oldalon előbb kommunikációs vezetőként, majd ügyvezetőként felelt az egyik nagy budapesti kerület kommunikációs, rendezvényszervezői és sajtós feladataiért. Kommunikációs tanácsadóként több márka beindításán és építésén is dolgozott. Rendszeresen feltűnik zsűritagként az iparági versenyeken. A WWF Magyarország csapatához 2019-ben csatlakozott kommunikációs vezetőként. 2021 óta a szervezet adományszervezési, marketing és kommunikációs vezetőjeként dolgozik. Vissza

Dr. Korentsy Endre

Dr. Korentsy Endre

MÜPA Budapest Kft.

produkciós igazgató

Közel egy évtizedes rendezvényügynökségi múlt után érkezett a MÜPA-ba, ahol produkciós igazgatóként a programok szervezéséért, lebonyolításáért felelős csapatokat és a MÜPA stúdióját irányítja 2013 óta.

Tovább

Szívügye a rendezvényszervezés és a következő generációk szakmai támogatása, jelenleg a Werk Akadémia rendezvényszervező képzésének óraadó tanára. Vissza

Kovács László

Kovács László

La Fiesta Party Service Kft.

tulajdonos, ügyvezető igazgató

Meghatározó alakja a hazai vendéglátásnak; kiemelkedő szerepet vállal számos jelentős szakmai szervezet munkájában; a Magyar Vendéglátók Ipartestületének elnöke több mint 10 éve.

Tovább

A vendéglátóhelyek tulajdonosainak érdekeit képviseli a hatóságokkal együttműködve; az élhetőbb vállalkozói környezet kialakításáért munkálkodik. Fontosnak tartja a magyar vendéglátó szakma hírnevének megőrzését, a hagyományok ápolását. Az MVI elnökeként létrehozott egy rangos szakmai elismerést, a Gundel Károly díjat, mely tavaly 7. alkalommal került átadásra. 2012-ben az Év Gasztronómusa, 2015-ben Pro Turismo szakmai elismerést kapott. Vissza

Körömi Anna

Körömi Anna

Event and More Produkciós Iroda

ügyvezető igazgató

Az Event and More Produkciós Iroda társalapítójaként 17 éve mozgatórugója az életének az üzleti rendezvények szervezése.

Tovább

Szenvedélyesen szeret ráhangolódni az ügyfelekre, megérteni céljaikat, átérezni a fő üzeneteiket, keresve mindig a hozzáadott értéket, megoldásfókuszú gondolkodást vinni a folyamatokba. Kerüli a sablonos megoldásokat, erős benne és kollégáiban is a megújulásra és az apró részletekre való odafigyelés.
Az új ötletek nagy rajongója, gyűjtője, tisztelője, nemcsak a rendezvényszervezés, hanem az élet minden területén.
Megtiszteltetésnek tartja a Flash Award-zsűrizést, büszke a szakmája képviselőire, akiknek sziporkázó teljesítményét megismerheti, méltathatja, immár második alkalommal. Vissza

Köves Tamás

Köves Tamás

Magyarországi Rendezvényszervezők Szövetsége

alapító tag, korábbi elnök, címzetes főiskolai docens

Közel 50 éves pályáját a rendezvények szervezése határozta meg.
A MAFILM-nél a Közművelődési Bizottság vezetőjeként kezdte a rendezvényszervezést.

Tovább

Nevéhez fűződik a Szabadfoglalkozású Zenei Előadóművészek Szakszervezetének létrehozása 1980-ban (első elnöke: Bródy János, főtitkára: Zorán Sztevanovity volt), valamint az első 20.000 fős Szuper Koncert megszervezése a Hajógyári Szigeten,1981-ben. 1983-ban lett a Budapest Kongresszusi Központ rendezvényigazgatója és művészeti vezetője, ahol közelebb került a turizmus világához és megismerkedett a nemzetközi kongresszusszervezéssel. 1991-ben hozta létre a Meeting Budapest Magyar–Holland Rendezvényszervező és Tanácsadó Kft-t, amelyet ügyvezető igazgatóként irányított 2015. évi nyugdíjazásáig.
A közel 50 év alatt mintegy kétezerötszáz rendezvény szervezésében vett részt. Több mint 150 nemzetközi konferencia és kongresszus szervezése, valamint több mint 500 művészeti esemény „világra segítése” fűződik a nevéhez.
25 éve tanítja a rendezvényszervezéssel kapcsolatos tárgyakat több főiskolán és egyetemen.
2014 és 2016 között a hallgatók szavazata alapján az időszak legjobb oktatója, 2002-ben az Év Rendezvényszervezője címet nyerte el.
2003-ban Pro Turismo kitüntetést, 2009-ben MaReSZ-díjat kapott.
Megjelent könyvei:
2012. Csókbál (szépirodalom, filmnovella) (SDC Kiadó)
2016. Rendezvényszervezés ABC-je I. kötet (Public Press kiadó)
2018. Rendezvényszervezés ABC-je II. kötet Kongresszusszervezés
(Public Press kiadó) Vissza

Lázár Judit

Lázár Judit

Magyar Beutaztatók Szövetsége

elnök

Több mint 20 éve fontos szereplője a magyar beutaztató turizmusnak. Az EETS Int’l Co ügyvezetője, mely az ázsiai piac egyik meghatározó szereplője, elsősorban a tajvani, kínai és dél-kelet ázsiai területen. Számos rendezvény lebonyolítója mind hazánkban, mind a környező országokban.

Tovább

2019 óta a Magyar Beutaztatók Szövetségének Elnöke.


"Kíváncsian és izgatottan várom az idei pályázatokat. A tavalyi év megmutatta, hogy a Flash Award nem csak egy verseny, kiváló lehetőség a tehetségek, képességek, újdonságok megismerésére és elismerésére. Bízom benne, hogy a zsűrin túl a szakma is megismerheti ezeket a remekműveket!” Vissza

Lerner András

Lerner András

Equinox Production Kft.

ügyvezető igazgató

1999 óta rendezvénytechnikai szolgáltatásokkal foglalkozik. 2004-től a Colossal Rental ügyvezetője és társtulajdonosa, majd 2022 őszétől az Atlétikai Világbajnokság végéig a Nemzeti Rendezvényszervező Ügynökség technikai- és projektmenedzsere.

Tovább

2023 óta az innovatív és exkluzív technikai megoldásokra szakosodott Equinox Production tulajdonosa és ügyvezetője. Vissza

Liptay Gabriella

Liptay Gabriella

KPMG

marketing és kommunikációs igazgató

2017 óta a KPMG magyarországi cégcsoportjának marketing és kommunikációs igazgatója. Emellett számos non-profit és kulturális projektet támogat tudásával.

Tovább

Az Egyenlítő Alapítvány kuratóriumi elnökeként a női vezetők esélyegyenlőségi ügyeiért tesz, illetve évtizedek óta segíti kurátorként a NIOK Alapítvány munkáját és a Skool aktivitásait, továbbá jónéhány kulturális kezdeményezésben vállal és vállalt aktív szerepet. A Magyar Reklámszövetség ügyvezetőségének is tagja, és évről évre mentorál az Egyenlítő Alapítvány, a Menedzser Szövetség és a HBLF programjain keresztül. Vissza

Lobenwein Norbert

Lobenwein Norbert

kulturális szervező

A Telekom VOLT Fesztivál és a Balaton Sound egyik alapítója, korábban a Sziget Kft. társtulajdonosa, a MOL Nagyon Balaton, a STRAND Fesztivál, a ZamJam, a Balaton Piknik, a Best of Balaton szervezője, az Akvárium Klub és a VOLT Produkció vezetője.

Mantuano Mónika

Mantuano Mónika

HP Hungary

marketing menedzser

Az UNICEO magyarországi közösségének alapítója és vezetője.
Szakmai pályafutását a VELUX-Magyarországnál kezdte mint Brand Manager, majd a BCG tanácsadó cégnél folytatta munkáját, ahonnan a Budapest Airporthoz ment át.

Tovább

2004-ben csatlakozott a HP-hoz, ahol jelenleg is mint nagyvállalati marketing menedzser dolgozik különböző hazai és nemzetközi projekteken.
A folyamatos fejlődést és tanulást fontosnak tartja, ezért csatlakozott az UNICEO nemzetközi szakmai szervezethez és alapította meg annak hazai közösségét, amelynek ma már több mint 1200 tagja van. Céljuk, hogy a céges rendezvényekért felelős döntéshozókat összehozzák, figyeljék az újdonságokat és a szakemberek tanuljanak egymástól. Vissza

Mészáros Attila

Mészáros Attila

Yettel Magyarország

vállalati kommunikációs és ESG igazgató

A szakember a cég belső és külső (PR) kommunikációja mellett a rendezvényszervezési és a fenntarthatósági (ESG) területét vezeti. Több mint 20 éves kommunikációs és marketingterületen szerzett tapasztalattal rendelkezik az ICT szektorban.

Nagy Bálint

Nagy Bálint

IBS/The University of Buckingham

marketing tanszékvezető

Pályafutását az ELTE Jogtudományi Karának elvégzését követően 1985-ben a Malévnél kezdte, ahol 1988-ban az országban elsőként nyomtatták névjegyére az „arculati menedzser” címet és kezdte meg a magyar nemzeti légitársaság teljes arculatának és márkaképének átformálását.

Tovább

1991-ben a BBDO amerikai reklámügynökség hazai ügynökségének megalapítója és vezetője lett.
1992-től közel négy évig az IBM Magyarország marketing kommunikációs igazgatója volt. 1995-től a Matáv, 2002-től a Matáv csoport, 2005-től a Magyar Telekom Csoport kommunikációs igazgatója volt. Céges pályáját a Vodafone Magyarország kommunikációs igazgatójaként fejezte be 2009 júliusában.
2009 óta az International Business School /IBS/ marketing tanszékvezetője, de már 1995 óta az egyetem marketingtanára. 2013 óta és jelenleg is a Dreher Sörgyárak Zrt. felelős marketing bizottságának (Sales and Marketing Responsibility Committee) elnöke.
2006-2009-ig a Magyar Reklámszövetség Elnöke volt.
2008-ban és 2009-ben a magyar média hetedik legbefolyásosabb emberének, 2012-ben pedig a Kreatív szaklap az elmúlt húsz év húsz legmeghatározóbb kommunikációs szakembere közé választotta. Vissza

Oszkó-Jakab Natália

Oszkó-Jakab Natália

Magyar Turisztikai Program Alapítvány

alapító

A Corvinus Egyetem nemzetközi tanulmányok szakán tette le mesterdiplomáját 2009-ben. Tanulmányait tovább bővítette a Nottingham Trent University (UK), a University of Dunedin (NZ) és a Katholieke Universiteit Leuven képzésein, majd 2022-ben a CEU Global EMBA diplomáit szerezte meg.

Tovább

Hat évig volt a Művészetek Palotájának munkatársa, projektmunkákat vállalt az Operaháznál és a Tavaszi Fesztiválnál, majd egy nemzetközi szervezetnél dolgozott.
2011-ben került a Művészetek Völgyéhez mint szponzorációs felelős, majd programigazgató lett. Jelenleg az összművészeti fesztivál igazgatója és a Művészet a Vidékfejlesztésért Alapítvány kuratóriumi elnöke. Az Alapítvány saját eseményként jegyzi a zalacsányi Örvényeshegy Pikniket és a tállyai Kerekdomb Fesztivált és több összművészeti fesztivált is támogatott, például a Bor, mámor, Bényét vagy az Ördögkatlan Fesztivált. 2018 óta a Music Hungary Szövetség Fesztivál szakosztályát vezeti. 2020-ban alapította meg saját városi rendezvényszervező cégét, a City Events Kft.-t, illetve ettől az évtől a Startup Safari Budapest igazgatója. 2020 és 2022 között a Budapest Showcase Hub fesztivál ügyvezető igazgatója volt. 2022-2023 években a Brüsszeli Liszt intézet igazgatója, kulturális diplomata.
2021 áprilisában szakmai társaival megalapította a Magyar Turisztikai Program Alapítványt, mely az üzleti-, sport- és kulturális rendezvények országos szakmai támogatásával és koordinációjával foglalkozik, képzési ösztöndíjakkal, szakmai beszélgetésekkel segíti a szakmát. Vissza

Papp-Váry Árpád

Papp-Váry Árpád

Budapesti Gazdasági Egyetem

habilitált egyetemi docens, a marketing mesterszak felelőse

A Soproni Egyetemen a Közgazdaságtudományi Doktori Iskolában a Marketing és Turizmus program vezetője, a kecskeméti Neumann János Egyetemen pedig a Gazdaságföldrajzi és Településmarketing Tudásközpont senior kutatója.

Tovább

Országmárkázással és városmárkázással mintegy húsz éve foglalkozik, két könyve és száz feletti cikke jelent meg a témában. Branding tanácsadóként több megyei jogú város marketingjét segítette. Magyar vállalkozások nemzetközi piacra lépését segíti, a Magyar Multi Program által minősített szakértő márka- és arculatépítés területén. Társadalmi munkában a Magyar Marketing Szövetség alelnöke, immár három cikluson át, 2013 óta folyamatosan. Vissza

Parti János

Parti János

Marriott International

Multi-property Director of Sales & Distribution

1997-ben kezdte pályáját értékesítési gyakornokként. Előbb a Marriott, majd az Accor-Pannonia, Danubius és Kempinski szállodáknál dolgozott Budapesten, sales és marketing területen, 2000 óta vezetőként.

Tovább

2018-ban csatlakozott újra a Marriott budapesti szállodáihoz, jelenlegi munkakörével több, Marriott lánc által menedzselt szálloda (The Ritz-Carlton, Budapest; W Budapest; Dorothea Hotel, Budapest, Autograph Collection; Budapest Marriott Hotel) értékesítési munkáját támogatja. Vissza

Radácsi Pál

Radácsi Pál

Bo Live Branding Agency

ügyvezető partner

1996 óta aktív a hazai rendezvénypiacon. Első ügynökségét 2000-ben indította el, ami nagyvállalati események szervezésével foglakozott. Nevéhez mára a Bo Live, a SternCom és a Digitalwave ügynökségek csoportja fűződik. Szakmája fejlődését szövetségi oldalon a Maresz ügynökségi tagozat vezetőjeként és a MAKSZ elnökségi tagjaként segíti.

Ritter Tamás

Ritter Tamás

Marketing&Media, mmonline.hu

tulajdonos

Marketing szakközgazdász végzettséggel több mint 25 éve dolgozik a marketing és kommunikációs szakmában. PostabankPress vezérigazgató, majd PestiEst, illetve az Estmedia kereskedelmi igazgatójaként a médiaoldal üzleti folyamataiért, árbevételeiért felelt.

Tovább

Az Estmedia után 18 évig a Sanoma, majd később a Centralmedia munkatársa volt.
Feladata a nem hagyományos médiamegoldások, a BTL üzletág kiépítése és profitabilitásának biztosítása volt. Így ő felelt a Figyelő konferenciák, egyéb B2B események, B2C események, contentmarketing és brandextension tevékenységekért. Feladata az árbevétel biztosítása mellett, a termékfejlesztés volt.
A Sanoma kiadótól vették meg két társával és azóta sikeresen üzemeltetik a Marketing&Media szaklapot, az mmonline.hu weboldalt, illetve 2023-ban indították Business Lounge kommunikációs műsorukat és podcastjukat a radiocafé-n. Számos iparági listát indítottak az elmúlt években, ők készítik a TOP50 legbefolyásosabb média-, marketingvezető, online szakember, valamint a TOP50 legbefolyásosabb kommunikációs szakember listát is.
Hobbija a vitorlázás, ehhez kapcsolódik másik cége, amelyik egy prémium hajós magazin, az Aqua Magazin kiadója. több mint 25 éve. Contentmarketinggel Contentlab üzletáguk foglalkozik, elsősorban print és online magazinok kiadásával. Hisz a 360 fokos, azon belül is a BTL, illetve élményalapú marketingmegoldásokban, emiatt is tartja fontosnak a rendezvényszakma fejlődését. Szereti és támogatja a kreatív megoldásokat, motiválja új dolgok felépítése és működtetése. Vissza

Rókusfalvy Gábor

Rókusfalvy Gábor

Roxer Kommunikációs Kft.

ügyvezető igazgató

1995 óta vezeti rendezvényszervező cégét, a Roxer Kommunikációs Kft-t. Ügynöksége tagja a MaReSz, a MaKSZ és az MRSZ szakmai szervezeteknek.
Alapító tagja a Magyarországi Kommunikációs Ügynökségek Szövetsége BTL szekciójának, emellett a Maresz alelnöke.

Tovább

Rendszeres meghívott előadója, résztvevője a kommunikációs szakma konferenciáinak, előadásainak, valamint vitafórumainak. Több ízben volt az Arany Penge, a Lollipop, valamint egyéb kreatív versenyek zsűritagja.
A Budapesti Kommunikációs Főiskola előadója, több egyetemen a rendezvényszervezési szakirány szakmai munkáját segíti vendégelőadóként. Az elmúlt 10 évben több mint 20 alkalommal díjazták a szakma különböző versenyein. Testvérével, Pállal több mint 20 éve dolgoznak az etyeki borrégió és turisztikai térség felemelkedésén. Vissza

Sári Erna

Sári Erna

Akadémiai Kiadó, AKCongress

divízióvezető

Közgazdász végzettségű, a Kiadóhoz 2005-ben csatlakozott, ahol az azóta eltelt években változatos munkakörökben próbálhatta ki magát a tudományos folyóiratok szerkesztésétől, azok marketingjéig. Jelenleg a konferencia-üzletág mellett a Kiadó teljes marketingjéért is felel.

Tovább

Az AKCongress részben saját kezdeményezésre, részben tudományos társaságokkal együttműködve, nemzetközi sorozatok egy-egy állomását Magyarországra hozva szervez sikeres konferenciákat 2009 óta. Vissza

Semsei Rudolf

Semsei Rudolf

VakVarjú Éttermek/Budapest Party Service, Magyar Vendéglátók Ipartestület

tulajdonos, alelnök

A hat egységből álló VakVarjú Étteremcsalád és az évente több mint 800 rendezvény cateringszolgáltatója, a piacvezető Budapest Party Service Kft. alapítója.

Tovább

A gasztro-palettát színesítve további izgalmas éttermeket (Monkey Bistro, Bodza, Mákvirág, Adásszünet, Dobay cukrászda) is üzemeltetnek, illetve több különleges rendezvényhelyszínnek (Pesti Vigadó, Várkert Bazár, Szépművészeti Múzeum, RaM, ÖbölHáz) biztosítják a vendéglátást.
Éttermi mester, a Magyar Vendéglátó Ipartestület alelnöke, a Magyarországi Rendezvényszervezők és –szolgáltatók Gasztronómiai tagozatának vezetője, férj, négy gyermek szerető édesapja. Igazi csapatjátékos. Alapelve, hogy ezt a hivatást csak hittel, kitartással és teljes szenvedéllyel lehet végezni. A munka és a család mellett az általa vezetett egyesület fenntartásában működő Szent Gellért Óvodában 125 gyermek cseperedik.

Elismerései:
2021 – A Turizmus szakma példaképe – ifj. Papp Imre emlékdíj
2020 - Pro Gastronomia díj
2019, 2020 - BIX Legjobb ügyfélélmény díj
2018 - Gránit Oroszlán döntőse díj
2017 - Újbuda vállalkozója
2016 - Az Év Vendéglőse
2014 - MaReSz díj
2012 - Az Év Rendezvényszolgáltatója Vissza

Dr. Simon András

Dr. Simon András

Rumbach Event Center

rendezvényigazgató

Négy évtizedes pályafutása alatt a MICE ágazat minden területén dolgozott.
Incentive turizmussal pályája kezdete óta foglalkozik. Kongresszusi részlegvezetőként részt vett a sikeres Magyar Kongresszusi Iroda alapításában.

Tovább

A Malév Air Tours és a Weco Travel ügyvezetőjeként egyaránt támogatta a kongresszusi és a corporate rendezvényszervezés fejlesztését.
Légiközlekedési tapasztalatait több országban szerezte.
A Rumbach Event Center rendezvényigazgatójaként a különleges helyszín piaci bevezetéséért, sikeres működéséért felelős.
Szakmai munkája mellett az oktatásban és érdekképviseletben is tevékeny. A Budapesti Metropolitan Egyetem Rendezvénymenedzsment specializációjának szakmai vezetője, a Budapesti Corvinus Egyetem szakirányú továbbképzésének egyik alapítója.
A MUISZ elnökségének 25 évig volt tagja, egy időben alelnöke, szóvivője. Vissza

Szalók Csilla

Szalók Csilla

Budapesti Gazdasági Egyetem - Turizmus és Vendéglátás

intézetvezető

Magyarország legnagyobb üzleti közösségének a Budapesti Gazdasági Egyetem Turizmus és Vendéglátás képzésének intézetvezetője. Több mint három évtizede különböző vezetői pozíciókban sikeresen erősíti az üzleti és társadalmi partnerekkel való szoros együttműködésen alapuló, gyakorlatorientált, piaci igényekhez szorosan kapcsolódó turizmus és vendéglátó felsőoktatási képzést.

Szégner Zsuzsa

Szégner Zsuzsa

Magyar Turisztikai Ügynökség Nemzetközi Kapcsolatok Igazgatósága

igazgató

Több mint 15 éves értékesítési tapasztalattal rendelkezik a turisztikai és vendéglátóipari szektorban. 2018-ban csatlakozott a Visit Hungary-hez, amely a Magyar Turisztikai Ügynökség nemzetközi marketingtevékenységéért felel.

Tovább

Jelenleg nemzetközi kapcsolatok igazgatóként több mint harminc kiemelt célpiacon vezeti a nemzetközi B2B értékesítési programokat. Vissza

Székely Andrea

Székely Andrea

Weco-Travel Kft.

Konferencia & Rendezvény üzletágvezető

Egész szakmai életét a rendezvényszervezésben töltötte. Pályáját a Budatours Kft-nél kezdte francia incentive beutaztató referensként, itt tanulta a szakma alapjait. 2007-ben csatlakozott a Weco-Travelhez senior rendezvényszervezőként, majd 2018-ban vette át a részleg vezetését.

Tovább

Irodájuk fő profilja hazai és nemzetközi tudományos kongresszusok, illetve corporate rendezvények szervezése. Hisz abban, hogy tisztességes, emberközpontú, szakértelemmel és hozzáértéssel folytatott munkával lehet előrehaladni, és örül annak, hogy a közvetlen kollégáinál, illetve szakmabeli kollégáinál is ugyanezt a szemléletet látja. Vissza

Szerdi Zsuzsanna

Szerdi Zsuzsanna

Hotel Lycium**** Debrecen

szállodaigazgató

Már az egyetemi szakdolgozatát is konferenciaszervezés témában készítette, szállodai szakmai pályafutása során mindig egyik fő szakmai területe volt a rendezvényszervezés.

Tovább

Az elmúlt 12 évben a debreceni Kölcsey konferencia központ MICE rendezvény szegmense is az irányítása alá tartozott, ahol több ezer rendezvény koordinálásban vett részt. Vissza

Tornyai Péter

Tornyai Péter

TorTer e-Design Kft., MaReSz

ügyvezető igazgató, elnökségi tag

19 éve társtulajdonosa és ügyvezetője a kiállítás kivitelezéssel, belsőépítészettel, egyedi bútorokkal és event design megoldásokkal foglalkozó TorTer Design-nak.

Tovább

Vezetése alatt az édesapja által alapított, kezdetben 2 fős cég egy 120 főt foglalkoztató vállalkozássá fejlődött. 2016-tól a MaReSz elnökségi tagja. Vissza

Varga-Szabó Andrea

Varga-Szabó Andrea

APPLE PS Hostess Ügynökség Kft., MaReSz

ügyvezető igazgató, tulajdonos, elnökségi tag

Több mint 20 éve a hazai és nemzetközi rendezvényipar aktív tagja.

Tovább

A Live Nation-nél koncert/turnészervezés terén szerzett tapasztalata után az Apple PS Hostess Ügynökséghez igazolt, ahol különös figyelmet szentel a fiatal munkavállalókra és a generációkutatásra. A folyamatosan változó trendeket 2015 óta a MaReSz Elnökségi tagjaként követi, illetve a Kiegészítő Rendezvényszolgáltatók érdekeit tagozatvezetőként is képviseli. Vissza

Tóth Tamás

Tóth Tamás

Special Event Budapest Kft.

alapító tulajdonos

1992 óta aktív a hazai rendezvénypiacon. Első ügynökségét 1996-ban indította el. Alapító tulajdonosként nevéhez mára a Special Event Budapest Kft., és a Spice Communication ügynökségek tartoznak.

Tovább

Alapító tagja a Magyarországi Kommunikációs Ügynökségek Szövetsége BTL szekciójának. Több ízben volt az Arany Penge, és az Effie, versenyek zsűritagja.
Az elmúlt 30 évben ügynökségei számos szakmai megmérettetésen kaptak elismerést.
2014-ben elnyerte a MaReSz Év Rendezvényszervezője díját. Vissza

Wolf András

Wolf András

New York kávéház és Salon étterem

séf

A szakmában édesapja nyomdokait követte, így már gyerekkorában a gasztronómia szerelmesévé vált. Fiatal korától érdekelte a magyar gasztronómia megújítása, rég elfelejtett tradicionális magyar ételek újraértelmezése.

Tovább

Fontos számára, hogy csak autentikus forrásból származó minőségi magyar alapanyagokat használjon. Komoly kihívásnak tekintette, amikor 2009-ben felkérték a New York Kávéház és a Salon étterem séfjének. Nem mindennapi feladat egyszerre egy 5*os szálloda, a világ legszebb kávéháza és a belváros egyik legelegánsabb étterme séfjének lenni. Legfontosabb célja, hogy a hagyományos magyar ételeket megőrizze és új felfogásban készítse el. Vissza

A zsűrizési folyamatokról itt olvashattok bővebben.