Az év kiegészítő rendezvényszolgáltatása pályázati adatlap

Felhívjuk figyelmét, hogy a jelentkezési időszak 2020. február 10. és 2020. március 31. között tart.

Háttér információk
Pályázati anyag
A továbbiakban a pályázati anyag bemutatása során kérjük törekedjen anonimitása megőrzésére, ne említse meg a pályázó vagy a társpályázó cég nevét.
Egyéb csatolandó dokumentumok a nevezett projekttel kapcsolatosan
 • Prezentációs anyag (max. 20 slide): a pályázati projekt tényleges megvalósulásáról, cégnév, logó feltüntetése nélkül, PPT, PDF formátumban képes anyaggal kiegészítve csatolmányban vagy a prezentációba illesztve.
  A prezentáció a pályázati anyag kötelező eleme.
 • Esettanulmányi film (max. 2 perc): nem image film, hanem a projekt tényleges bemutatása (bonyolítás is), cégnév, logó feltüntetése nélkül, MP4 formátumban, HD felbontásban.
  Az esettanulmányi film leadása nem feltétele a pályázat benyújtásának.
FONTOS, hogy a csatolt nevezési anyagokban (prezentáció, esettanulmányi film) a pályázónak törekednie kell arra, hogy semmilyen formában ne jelenjen meg a pályázó cégneve vagy logója, sem a címben, sem a leadott anyagban.

A "Tovább" gomb megnyomásával az eddigieket a rendszer elmenti és lehetőséget ad a csatolandó anyagok feltöltésére.
* Több pályázó együttes pályázása esetén mindegyik céget meg kell nevezni

Tisztelt Pályázó!

Köszönettel fogadtuk pályázati jelentkezését a Flash Award by MaReSz 2020 versenyére, Az év kiegészítő rendezvényszolgáltatása kategóriában.

Az alábbi Dropbox linken keresztül feltöltheti a pályázati anyagok tárhelyére a nevezett produktumot bemutató dokumentációkat (prezentációs anyag: PPT, PDF; esettanulmányi film: MP4)

A feltöltés menete:

 1. A Dropbox felületén kattintson a "Choose files" gombra, majd válassza ki csatolandó pályázati anyagát
 2. Amennyiben több anyagot is szeretne feltölteni kérjük kattintson az "+ Add more files" linkre
 3. Ezt követően töltse ki a "First name" és "Last name" mezőket, valamint adja meg a kapcsolattartó e-mail címét és kattintson az "Upload" gombra
 4. Az anyagok feltöltése sikeresnek minősül ha a feltöltést követően egy zöld felugró ablak jelenik meg képernyőjén "Done!" felirattal
 5. A pályázati anyag sikeres feltöltéséről visszaigazoló e-mailt fog kapni a Dropbox rendszerétől


A feltöltéshez szükséges linket, a kapcsolattartó által megadott e-mail címre is elküldtük.
Ha nem találja a beérkező üzenetek között, kérjük minden esetben ellenőrizze a levelező rendszer spam mappáját is.

Nevezése csak abban az esetben válik teljessé, ha a csatolandó anyagok feltöltése sikeresen megtörtént a jelentkezéstől számított 48 órán belül valamint, ha a nevezési díj beérkezett a megadott címre, a számla kiállításától számított 8 napon belül.

A már feltöltött anyagokon módosítani nem lehet, viszont az email-ben megkapott Dropbox linken keresztül lehetősége van további új fájlokat feltölteni. A zsűrizési folyamat során, a zsűri a legutolsó körben feltöltött pályázati anyagot fogja figyelembe venni, a feltöltési időpont alapján.

Fájlok feltöltése